Verras je collega's & huur SUPs voor je bedrijfsfeest in Twente!

Kom Suppen in Twente

The Supclub is dé plek in Twente voor het huren van meerdere SUPs tijdens je bedrijfsfeest. Ontdek de prachtige en unieke locaties van Twente vanaf het water. Onze boards zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden en elke SUP wordt geleverd met een peddel en een handige waterdichte zak voor je telefoon.

Maak je Bedrijfsfeest Onvergetelijk

Wil je een uniek en onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Kies voor suppen in Twente! Suppen (Stand Up Paddleboarding) is dé perfecte activiteit voor teambuilding en plezier. Ontdek samen met je collega’s de prachtige wateren van Twente terwijl je geniet van een ontspannende en avontuurlijke ervaring.

Teambuilding

Suppen bevordert samenwerking en communicatie, perfect voor het versterken van de band tussen collega's.

Unieke ervaring

Ontsnap aan de dagelijkse routine en verken de mooiste locaties van Twente vanaf het water.

Toegankelijk voor iedereen

Onze SUP boards zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, waardoor iedereen kan deelnemen.

Gezond en ontspannend

Combineer plezier met een gezonde dosis lichaamsbeweging en ontspanning in de natuur.

Volledig verzorgd

Elke SUP wordt geleverd met een peddel en een handige waterdichte zak voor je telefoon, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Maak je bedrijfsfeest onvergetelijk met een SUP avontuur in Twente! Boek nu bij The Supclub en beleef samen met je collega’s een dag vol plezier en teambuilding op het water.

Wat is Suppen?

Stand Up Paddle (of kortweg: SUP) is een geweldige activiteit voor bedrijfsfeestjes. Het betekent dat je je staand op een board, met een peddel in je handen, voortbeweegt over het water. Hoewel suppen in Nederland nog een relatief jonge en onbekende sport is, zie je in steeds vaker mensen suppen. Internationaal is suppen zelfs de snelst groeiende watersport van dit moment.

Maak je bedrijfsfeest onvergetelijk met een SUP-avontuur! Beleef samen met je collega’s een dag vol plezier en teambuilding op het water.

Reserveer binnen 1 minuut

Met ons online reserveersysteem kun je eenvoudig de SUPs reserveren

Ontvang de bevestiging

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox waarin staat hoe laat je waar wordt verwacht.

SUP erop los!

En je kunt suppen! Zo makkelijk is het. Bij elke supboard bevindt zich een pedel en een waterdichte zak (ideaal voor je mobiele telefoon)

ARE YOU READY TO SUP?

Klaar om een paar uurtjes lekker sportief bezig zijn? Reserveer dan direct of neem contact op voor meer informatie!