Veelgestelde Vragen

Heb jij een vraag over onze SUP-boards? Of wil je weten hoe het reserveren van onze sloep in zijn werk gaat? Check onze antwoorden!

SUP-Board

Is een legimatie verplicht bij het huren van een SUP-Board?

Om een sup-board te huren, kunnen we je vragen om een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs te laten zien.

Welke kleding is het beste geschikt om te suppen?

Tijdens de zomer is zwemkleding voldoende. Sportkleding werkt erg goed tijdens het suppen.  In het voor- en naseizoen kan het water kouder zijn. Gelieve dikkere kleding sportkleding meenemen.

Welke spullen moet ik nog meer meenemen?

Een setje droge en schone kleren voor na het suppen is zeer verstandig en eventueel ook een badhandoek. Verder doe je er verstandig aan om een flesje water voor onderweg mee te nemen. Mocht de zon te fel zijn, vergeet dan je zonnebrand niet!

Moet ik borg betalen voor het huren van een SUP-board?

Nee, het huren van een SUP-Board is zonder borg. Wel moet de huurder zich na het online reserveren van de spullen akkoord gaan met de algemene voorwaarden die door ons zijn opgesteld.  Tevens kunnen wij om een geldige legitimatie vragen.

Wat kost suppen?

Bekijk deze pagina voor de prijzen van onze SUP-boards.

Sloep

Zijn de sloeps verzekerd?

Onze schepen zijn WA+casco verzekerd. Tijdens de huurperiode is de huurder volledig aansprakelijk voor het schip, de bemanning en eventuele schade aan andere objecten of personen. Gelukkig wordt bijna nooit schade gevaren, mocht dit toch gebeuren dan is dit in bijna alle gevallen gedekt door de aansprakelijksverzekering van de huurder.

Waarom betaal ik borg?

De borg die je betaalt is meteen het eigen risico van je eigen aansprakelijkheidsverzekering. Hierdoor ben je bij schade er van verzekerd dat je (mits je je aan de regels van je eigen verzekeringspolis houdt en er geen gederfde inkomsten zijn) nooit meer dan de borg kwijt bent.

Legitimatie

Voor de verzekering moeten wij vaststellen dat jij wel de persoon bent die de boot huurt. Dit doen we door middel van een geldig legitimatiebewijs van de huurder.

Heb ik een vaarbewijs nodig?

Nee, je hebt geen vaarbewijs nodig.

Mag ik varen zonder ervaring?

Onze sloepen zijn zeer eenvoudig te varen. Voor vertrek geven wij indien gewenst duidelijk uitleg over de werking, de vaarregels en het vaargebied. Wij stellen het op prijs als je bij reservering wel even aangeeft als je nog nooit gevaren hebt. Dan kunnen wij extra tijd inplannen voor een uitgebreide vaarinstructie.

Improve your skill

Sloep Huren

Let’s Go!

SUP-Board Huren

Staat je vraag er niet bij?

Geen probleem. Neem direct contact met ons op voor het beantwoorden van jouw vraag!